Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

FonGrau > Obra

Darreres notícies

Notícies d’actualitat relacionades

Veure totes les notícies

Fongrau posa veu a l’obra “Catalunya, veus i mirades”

20th abril 2023 by fongrau

Catalunya, veus i mirades és un recorregut visual i literari per les comarques de Catalunya. L’obra, de l’artista Robert Cabeza autor de les il·lustracions, compta amb la participació de setanta-quatre autors. Un d’ells és Fongrau, que posa veu a la comarca del Baix Camp amb un relat sobre els rentadors de Mont-roig i el cicle de l’aigua, tot acompanyant una aquarel·la d’aquest d’indret.

A través de les seves pàgines, els lectors poden descobrir els tresors de la terra catalana, acompanyats per la mirada delicada i captivadora del pintor i les veus commovedores dels qui parlen amb passió sobre els llocs i les històries que estimen.

Captura de pantalla 2024-06-12 211808

 

Monbriart i Sant Miquel 2022

15th octubre 2022 by fongrau

Un any més Fongrau va participar a la Mostra d’arts visuals Monbriart i al mercat de Sant Miquel durant la Festa Major de Mont-roig del Camp.

En aquesta edició, l’artista va mostrar la tècnica del gravat al públic, realitzant-los en directe durant els dos dies del Mercat. Va estampar una sèrie creada especialment per a l’ocasió. Els gravats “Mont-roig” van tenir molt d’èxit, sobretot perquè tothom qui es va aturar a la seva parada va descobrir aquesta tècnica força desconeguda.

gravant al mercat

Fonmunté participa en l’espectacle Paisatges i retrats

25th setembre 2022 by fongrau

Artistes i artesans van mostrar, durant la tarda, les seves obres en diversos racons del nucli antic del poble. Fonmunté va participar amb l’exposició, a la Plaça Joan Miró, d’una de les seves aquarel·les.