Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

Notícies

28

jul.
2022

A Notícies

Per fongrau

Miniprint Internacional de Cadaqués 2022

On 28, jul. 2022 | A Notícies | Per fongrau

Fongrau participa de nou al concurs internacional de gravat, aquesta edició amb les obres: The world that I seeRain, Around Inside.

L’exposició es pot veure fins el proper 30 de setembre. Podeu trobar més informació al seu web.

https://miniprint.org/

obres miniprint 22

20

jul.
2022

A Notícies

Per fongrau

Auca de Santa Marina de Pratdip

On 20, jul. 2022 | A Notícies | Per fongrau

L’encàrrec rebut per part de l’autora del text de l’auca, la Sra. Antonieta Cugat, va suposar un repte que crec haver superat amb encert. Les il·lustracions dels 23 versos s’han realitzat amb dibuix a una tinta.

L’auca es va donar a conèixer durant les festes de Santa Marina d’aquest any.

auca santa marina

20

juny
2022

A Notícies

Per fongrau

Il·lustracions del llibre Arrels: Pinzellades d’un fill de l’Hospitalet.

On 20, juny 2022 | A Notícies | Per fongrau

Fongrau a realitzat dues aquarel·les i un dibuix per il·lustrar el llibre Arrels: Pinzellades d’un fill de l’Hospitalet – Antonio Vidal Marqués, escrit per Teresa Vidal Burata i publicat pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant.

El llibre es presentà el dia 22 d’abril a l’Hospitalet de l’Infant i el dia 16 de juny a la Biblioteca de Mont-roig del Camp, presentació organitzada pel Centre d’Estudis Mont-rogencs.

Arrels

17

oct.
2021

A Notícies

Per fongrau

Històries, rondalles i llegendes de Mont-roig del Camp

On 17, oct. 2021 | A Notícies | Per fongrau

Dissabte 16 d’octubre va tenir lloc al Centre Cultural Església Vella, la presentació del llibre amb el títol: Històries, rondalles i llegendes de Mont-roig del Camp. El nostre patrimoni oral (II).

En el primer llibre s’hi van incloure les deu llegendes més populars del nostre poble. En el volum que ara s’ha presentat s’hi inclouen rondalles, contes, històries, llegendes… que pertanyen a un patrimoni oral col·lectiu que de cap manera es poden deixar perdre. Cal destacar la col·laboració de totes les persones que de manera altruista varen compartir tot el material que ha fet possible aquesta obra.

La presentació fou a càrrec dels autors, amb la col·laboració de la Kobla d’en Taudell.histories rondalles

15

set.
2021

A Notícies

Per fongrau

Gravats de Fongrau al Montbriart 21

On 15, set. 2021 | A Notícies | Per fongrau

Aquest any s’ha celebrat la 9a edició de Montbriart, mostra d’arts visuals de Montbrió del Camp. La mostra combina i experimenta amb nous formats i espais expositius on els artistes poden exposar les seves propostes.

Fongrau hi ha participat exposant per primera vegada els seus gravats, tècnica força desconeguda pel públic i per la que mostren curiositat per conèixer el procés de producció.

gravat monbrio

15

ag.
2021

A Notícies

Per fongrau

Miniprint Internacional de Cadaqués 2021

On 15, ag. 2021 | A Notícies | Per fongrau

Fongrau participa per primera vegada al Mini Print de Cadaqués amb les obres: Sant Jordi 21, Sentits, Trust i Forest.

El Mini Print és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d’estampació, on hi participen artistes de tot el món. El concurs es convoca cada any i reuneix anualment uns 650 artistes procedents d’una cinquantena de països d’arreu del món. A part de l’exposició que anualment es fa al Taller Galeria Fort de Cadaqués, des del 1992 el Mini Print també es presenta a Anglaterra i França.

20210815_164810

15

oct.
2019

A Notícies

Per fongrau

Mercat a l’antiga 2019

On 15, oct. 2019 | A Notícies | Per fongrau

Fongrau participà en la nova edició del tradicional Mercat a l’Antiga que organitza l’associació El Portal coincidint amb la Festa Major de Sant Miquel. El Mercat va tenir lloc els dies 28 i 29 de setembre a la Plaça Mossèn Gaietà Ivern.

mercatantiga 19  mont roig records

15

set.
2019

A Notícies

Per fongrau

Montbriart 19

On 15, set. 2019 | A Notícies | Per fongrau

Aquest any s’ha celebrat la 8a edició de Montbriart, mostra d’arts visuals de Montbrió del Camp. La mostra combina i experimenta amb nous formats i espais expositius on els artistes poden exposar les seves propostes.

Fongrau hi ha participat amb les seves aquarel·les de nou format, amb una gran acceptació per part del públic.

monbriart2

 

montbriart3

30

des.
2018

A Notícies

Per fongrau

Llegendes de Mont-roig del Camp

On 30, des. 2018 | A Notícies | Per fongrau

El desembre del 2018 el Centre d’Estudis Mont-rogencs  publica “Llegendes de Mont-roig del Camp. El nostre patrimoni oral”, llibre que recull part del patrimoni oral de Mont-roig basat en llegendes. Les il·lustracions han anat a càrrec de Fongrau.

Treballant amb aquarel·les, partint de la lectura de la llegenda i acte seguit realitzant l’aquarel·la sense dibuix previ, amb un sol color, sense intervencions, fongrau ha volgut aportar una imatge simple intercalada amb  el text per tal que pels que les llegeixin per primera vegada, els acompanyin a fer volar la imaginació.

02

oct.
2018

A Notícies

Per fongrau

Mercat a l’antiga 2018

On 02, oct. 2018 | A Notícies | Per fongrau

El cap de Setmana del 29 i 30 de setembre s’ha celebrat el Mercat a l’antiga, dins els actes de la Festa Major de Sant Miquel. Fongrau ha mostrat el nou format d’aquarel·la, un format que transporta al espectador cap una altre dimensió