Image Image Image Image Image

漏 2012 lluisfongrau.com

Traducci贸 autom脿tica:

Scroll to Top

To Top

FONPORTAL聽> Obra

 

Darreres not铆cies

Not铆cies d鈥檃ctualitat relacionades

Veure totes les not铆cies

Montbriart 19

15th setembre 2019 by fongrau

Aquest any s’ha celebrat la 8a edici贸 de Montbriart, mostra d’arts visuals de Montbri贸 del Camp. La mostra combina i experimenta amb nous formats i espais expositius on els artistes poden exposar les seves propostes.

Fongrau hi ha participat amb les seves aquarel路les de nou format, amb una gran acceptaci贸 per part del p煤blic.

monbriart2

 

montbriart3

Llegendes de Mont-roig del Camp

30th desembre 2018 by fongrau

El desembre del 2018 el Centre d鈥橢studis Mont-rogencs 聽publica “Llegendes de Mont-roig del Camp. El nostre patrimoni oral”, llibre que recull part del patrimoni oral de Mont-roig basat en llegendes. Les il路lustracions han anat a c脿rrec de Fongrau.

Treballant amb aquarel路les, partint de la lectura de la llegenda i acte seguit realitzant l鈥檃quarel路la sense dibuix previ, amb un sol color, sense intervencions, fongrau ha聽volgut aportar una imatge simple intercalada amb聽 el text per tal que pels que les llegeixin per primera vegada, els acompanyin a fer volar la imaginaci贸.

Mercat a l’antiga 2018

2nd octubre 2018 by fongrau

El cap de Setmana del 29 i 30 de setembre s’ha celebrat el Mercat a l’antiga, dins els actes de la Festa Major de Sant Miquel. Fongrau ha mostrat el nou format d’aquarel路la, un format que transporta al espectador cap una altre dimensi贸