Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

Notícies

20

abr.
2023

In Notícies

By fongrau

Fongrau posa veu a l’obra “Catalunya, veus i mirades”

On 20, abr. 2023 | In Notícies | By fongrau

Catalunya, veus i mirades és un recorregut visual i literari per les comarques de Catalunya. L’obra, de l’artista Robert Cabeza autor de les il·lustracions, compta amb la participació de setanta-quatre autors. Un d’ells és Fongrau, que posa veu a la comarca del Baix Camp amb un relat sobre els rentadors de Mont-roig i el cicle de l’aigua, tot acompanyant una aquarel·la d’aquest d’indret.

A través de les seves pàgines, els lectors poden descobrir els tresors de la terra catalana, acompanyats per la mirada delicada i captivadora del pintor i les veus commovedores dels qui parlen amb passió sobre els llocs i les històries que estimen.

Captura de pantalla 2024-06-12 211808