Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

Notícies

06

abr.
2013

In Notícies

By fongrau

Lluís Fonmunté i Lluís Fongrau participen a l’Any Internacional Fortuny.

On 06, abr. 2013 | In Notícies | By fongrau

Del 6 d’abril al 4 de maig la Sala Constantí Art de Reus presenta l’exposició Interpretant Fortuny. En aquesta mostra, 15 reconeguts pintors s’endinsen dins l’obra de Marià Fortuny amb la visió subjectiva de cada artista, podrem trobar una molt bona còpia d’una Vicaria, feta amb tot detall o obres tan emblemàtiques com l’Odalisca, o el Col·leccionista d’estampes… Al costat de cada quadre podem veure una imatge de l’obra original, el títol, i el nom i la foto de l’artista que ha creat l’obra que estem contemplant, creada especialment per aquesta exposició en commemoració dels 175 anys del naixement del pintor, Marià Fortuny i Marsal, i formant part dels actes de l’any Fortuny, que es celebren a Reus, ciutat natal del mestre, entre el juny de 2012 i juny de 2013.

Fonmunté hi presenta una còpia de l’aquarel.la Calabrés i Fongrau de l’obra l’Home sobre la taula, essent els dos únics aquarel.listes de la mostra, on també s’hi  poden veure peces de Domingo Álvarez, Joaquim Boleda, Rafael Català, Joan Guerrero, Marta Argentina, Maria Naranjo, Denys Rubio, Juan Soler, Evelyn Roca, Judith Jansà, Marissa Calvet, Menpo i  Espax.

 

cartell_fortuny 02 cartell_fortuny 01