Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

Notícies

30

oct.
2013

In Notícies

By fongrau

Fongrau participa al 8è Premi de Pintura Ceferí Olivé

On 30, oct. 2013 | In Notícies | By fongrau

Aquest mes d’octubre ha tingut lloc el 8è Premi de Pintura Ceferí Olivé que organitza la Fundació Privada Reddis de Reus i que es convoca cada dos anys. Dita fundació, “conscient de la importància que té per a la societat actual la potenciació de les arts i per tal de dotar-se d’un fons  propi, va instituir, ara fa 16 anys, aquest premi de pintura en memòria del destacat artista reusenc Ceferino Olivé”

En aquesta edició s’han presentat un total de 102 obres. Fongrau hi ha participat amb l’obra “Sidi Bou Said”. Les tres obres guanyadores així com les 18 finalistes es van poder contemplar a l’exposició que es va inaugurar a la seu de la Fundació el mateix dia que es va donar a conèixer el veredicte del jurat i es va realitzar el lliurament de premis.  Enhorabona al tots ells i, en especial, als tres guanyadors.

Per a més informació Galeria del 8è Premi de Pintura Ceferí Olivé.

8è Premi Pintura Ceferí  Olivé8è Premi Pintura Ceferí Olivé obres