Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

Notícies

07

ag.
2017

In Notícies

By fongrau

Fonmunté, l’aquarel·la original i originària

On 07, ag. 2017 | In Notícies | By fongrau

El  Centre Miró Església Vella acull del 3 d’agost al 17 de setembre l’exposició retrospectiva de Lluís Fonmunté. Organitzada pel Centre d’Estudis Mont-rogencs i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, fa un repàs de la trajectòria pictòrica de l’aquarel·lista que, dividida en tres etapes, mostra des de la primera aquarel·la de l’any 1948 fins les obres més recents. També es poden veure fotografies, objectes personals i de treball de l’artista.

exposicioretrospectiva02

Inauguració de l’exposició

IMG_20170802_100734

Exposició al Centre Miró.