Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

Notícies

25

set.
2022

In Notícies

By fongrau

Participació en el Centenari del quadre La Masia de Joan Miró

On 25, set. 2022 | In Notícies | By fongrau

Fongrau va participar en diverses activitats dins els actes de Celebració del Centenari de La Masia.

  • Xerrada-taller sobre l’obra gràfica de Joan Miró on es va explicar les diferents tècniques i procediments utilitzats per l’artista. Posteriorment, al taller l’Adrogueria es realitzà una demostració pràctica de gravat, la tècnica de la punta seca, sobre una làmina de pvc.
  • Taller teoricopràctic de pintura per a infants i joves. En dues sessions, una primera al taller on els participants van tenir un primer contacte amb el dibuix i la pintura i, una segona on els participants es van traslladar al Mas Miró per pintar a l’aire lliure.
  • Demostració i taller obert de monotips realitzat a l’Adrogueria, en el marc de l’espectacle Paisatges i retrats.