Image Image Image Image Image

© 2012 lluisfongrau.com

Traducció automàtica:

Scroll to Top

To Top

Notícies

12

des.
2012

In Notícies

By fongrau

Fongrau il·lustrador del conte la Tiona

On 12, des. 2012 | In Notícies | By fongrau

Aquest Nadal ens acompanyarà un nou personatge que ha estat il·lustrat per en Lluís Fongrau. Es tracta de la Tiona, el protagonista que dóna nom al conte que es va presentar el passat dia 4 de desembre a la Biblioteca Joan Miró.

Durant la presentació, en una sala presidida per la Tiona i amb petits i grans encuriosits per conèixer-la, el Lluís va explicar quins eren els personatges del conte i els diferents ambients on es desenvolupa la història.

Aquest conte és la segona publicació de l’il.lustrador, després que el passat mes d’abril es publiqués “Nil el Cocodril”. Totes les seves il.lustracions estan realitzades amb aquarel.la sobre paper, tècnica amb la que crea tota la seva obra.

     Presentació La Tiona